cheap jordan shoescheap jordan shoescheap jordan shoessac longchamp pas cher
Kéz- és lábápoló, GyőrMűkörmös, Győr

Manikűr

KLASSZIKUS MANIKŰR

Az ápolt kezek akár egy manikűrrel is vonzóvá tehetők. A helyesen végzett manikűr védi körmeinket,ezért ajánlott szakképzett manikűrös szakemberre bízni ezt a feladatot. Az Ő tanácsait megfogadva otthon is mutatós körmöket készíthetünk magunknak. Manikűrözésre hetente 1 x szakítsunk időt.
Ha szép körmöket szeretnél:fogyassz tejet,halat,sárgarépát,paprikát,káposztát.

A MANIKŰRÖZÉS  MENETE:

Akéz fertőtlenítése után a lakkot eltávolítjuk (ha van).
A körmöket rövidítjük,formázzuk,majd kellemes langyos vízben áztatjuk pár percig.
Ezt követően a körömbőrt visszatoljuk,az esetlegesen visszamaradó bőrt ollóval eltávolítjuk.Ha szükséges a benőtt sarkak kiemelése.
A körömöket több fázisú polírozóval fényesre polírozzuk.
A körömágybőrét vitaminos olajjal ápoljuk,majd jöhet a nyugtató kézmasszázs.

FRANCIA MANIKŰR

Itt nem a fehérre festett körömvégekre kell gondolnunk.
A francia manikűr annyiban különbözik a klasszikus manikűrtől,hogy nem áztatjuk a körmöket és nem vágjuk ki a körömbőrt.
A letapadt bőrt  egy bőroldó folyadékkal  vagy krémmel kenjük be,és a ható idő letelte után (kb. 1 perc)a bőrt feltoljuk.

FÉRFI MANIKŰR

Vannak férfiak,akiknek munkájukból kifolyólag fontos a megjelenés(pl.:üzletemberek).Valljuk be őszintén,hiába az ápolt haj és arc,méregdrága öltöny,nyakkendő és cipő,ha a kéz viszont az ápolatlanságot tükrözi.Azok a férfiak akik beülnek a szalonba,gyors,egyszerű és azonnali eredményt szeretnének.
Náluk is a klasszikus manikürt alkalmazzuk azzal a különbséggel,hogy polírozást csak abban az esetben végzünk,ha a Vendég kéri.
De van olyan lakk is,ami matt felületűre szárad (ezt a férfi Vendégek általában kedvelik).

JAPÁN MANIKŰR

A japán manikűr a körömlemez méhviaszos ápolását jelenti.
Kezdetben a japán arisztokrácia használta ezt a fajta körömápolást,sokáig titokban tartva az eljárás munkamenetét. Ettől az ápolástól természetes körmeink briliáns fényben ragyognak,erősödnek,színe kezelésről-kezelésre élénkül,a fény pedig rendkívül tartós,nem kopik,mert az alapanyag beépül a körömbe.
A japán manikűrt azok  a Vendégek választják,akik természetes körmük szépségét szeretnék kiemelni,illetve azok akiknek munkájukkal nem összeegyeztethető a díszített köröm.
Ajánlom ezt a megoldást  egészségügyben dolgozóknak,fiataloknak,időseknek,     kismamáknak,háziasszonyoknak,allergiásoknak.

A JAPÁN MANIKŰRÖZÉS MENETE:

Fertőtlenítés után a körömlemezt finoman mattítjuk,és a méhviasz alapú anyagot egy szarvasbőr polírozóval bedörzsöljük a körömbe (csak egy irányba mozgatjuk a polírozót).
Majd ezt követően a talkum port a polírozó segítségével a körömlemezbe zárjuk .
Végül a  körömágybőrét vitaminos olajjal ápoljuk.