cheap jordan shoescheap jordan shoescheap jordan shoessac longchamp pas cher
Kéz- és lábápoló, GyőrMűkörmös, Győr

Házirend

1. Bejelentkezés
   
Időpont egyeztetésre hétfőtől-péntekig  8.00-20.00-ig van lehetőség a 70/395-2650 számon..van,hogy nem tudom felvenni munka közben a telefont, ilyen esetben kérlek keress meg Messengeren ,Viberen vagy smsben üzenetben ,amint szabad vagyok,keresni foglak!
Szombaton,vasárnap és ünnepnapokon nem dolgozom,kérlek ilyenkor csak S.O.S. időponttal kapcsolatban keress!

2. Időpont lemondása, késés
   Bárkivel előfordulhat,hogy valami közbejön ezért nem tud eljönni a lefoglalt időpontra és ez esetben nincs is semmi probléma,hiszen emberek vagyunk...csak  kérlek jelezz nekem időben ,mert vannak "várólistás" Vendégek is és ha időben jelzel nekem,akkor gyorsan be tudok tenni  valakit a Te időpontodra.
De sajnos többször előfordult már,hogy lemondás nélkül nem jön el valaki..ez borzasztóan kellemetlen...mert minden igénybe nem vett időpont Nekem bevétel kiesést, ugyanakkor más Vendégtől illetve a Családomtól elvett idő.
Amennyiben valaki lemondás nélkül nem jelenik meg,nem áll módomban többet elvállalni!
    Késés esetén szintén kérem,hogy jelezz,mert azt  az időt a Te programodból kell lecsípnem (nem tudom bíztosítani,hogy azt kapod, amit szerettél volna),ugyanis nem játszhatunk a következő Vendég idejével..Te sem örülnél neki fordított esetben.

3. Időpont módosítása
 Azt gondolom e tekintetben nagyon rugalmas vagyok...nem titok..volt már többször is,hogy én kértem,hogy keressünk másik időpontot mert Nekem jött közbe valami halaszthatatlan,ilyenkor természetesen igyekszem Én alkalmazkodni és a lehető legkorábbi időpontot megtalálni ami Neked jó..akár kora reggel,munkád előtt :)

4. Betegen NEEE!
 Ez ügyben kemény leszek mert sajnos 3 esetben is előfordult Velem,hogy Vendégtől kaptam el olyan betegséget,ami miatt napokra kiestem a munkából...ami azzal járt,hogy a Vendégeket azokra a napokra le kellett mondanom (Én ugyanis nem fogok betegen bemenni dolgozni ez 100%!!)..és ezzel egyidőben  jelentős anyagi kiesésem volt (aki ismer jól tudja,hogy nem vagyok anyagias,de én is pénzből élek,abból látom el a gyermekeimet,fizetem a fizetni valókat ).
..kérlek,hogy beteg gyerkőccel se gyere az üzletbe,neki sem esik jól ott várakozni Rád betegen..
Szóval,aki mégis fertőző betegséggel érkezik hozzám,azt sajnos kénytelen leszek az ajtóból vissza fordítani! Amit a Te érdekedben is teszek,hogy Te se kapj el semmit a szalonban!

5.Gyerkőccel a szalonban    
 Semmi gond :) jöhet Veled, vannak játékok vagy hozhattok sajátot is amivel a gyerkőc elfoglalja magát! Arra sajnos nincs lehetőség,hogy az öledben üljön amíg dolgozom kezeden-lábadon! 
Egy dolog viszont fontos! A szalonban drága munkaeszközök vannak,kérlek gyermeked ne ezek valamelyikével foglalja el magát,mert ha valamelyik ennek következtében sérül,tönkre megy akkor sajnos az anyagi következményekkel jár Rád nézve.
Gondolj Rám is kérlek,a szalon az Én munkahelyem! :)

6.Kisállat
 Szintén nem probléma..csak kérlek az időpont egyeztetésnél jelezd. Itatótálat tudok biztosítani. Az eszközök megrongálódása esetén az 5. pontban leírtak itt is érvényesek!

A Házirend szabályait Vendégeim az időpont lefoglalásával automatikusan elfogadják.
   
Köszönöm,hogy a házirendem betartásával hozzájárultok az üzletmenetemhez és a többi Vendég nyugalmához!
  
Szilvi :)