Kéz- és lábápoló, GyőrMűkörmös, Győr

Gél lakk

GÉL-LAKK

A Gél Lakk a legnagyobb kedvencem!!!! Imááádom!
Megjelenése óta nagyon sokat fejlődött,rendeteg fajta létezik! Csak párat említek: dekor színek,fagyi színek,diamond színek,nyári színek,Snow Crystalok,mattok,franciák.mágnesesek......és most berobbantak az ÚJDONSÁGOK:  a CHRO'ME (krómhatás)és a TIGER EYE (tigrisszem hatás)!!!!!!!!

A GÉL-LAKK-ozás olyan egyszerű,mint a lakkozás,viszont a zseléhez hasonló tartósságú (kb.2-3 hét). Az anyag lényege,hogy lakk tartalma miatt lágyan terül,zselé tartalma miatt 3 perc U.V. lámpában való köttetés után teljesen keményre köt, így a vendégnek nem kell vigyáznia,hogy megsérül a lakkozása. Nem kopik le,nem pattogzik fel,csak lenő! Amikor már látszik a lenövés,egyszerűen le lehet oldani vagy reszelni a gél-lakkot a körömről.

HAGYOMÁNYOS GÉL-LAKKOZÁS MENETE:

a kéz fertőtlenítése után a köröm formázása következik,majd a felület mattítása,és az előkészítő anyagok felvitele. Ezután a Clear gélt visszük fel a természetes körömre,ezt U.V lámpába helyezzük,ezután a kiválasztott színt kenjük fel ,U.V.lámpázás (ha erőteljesebb színt kívánunk elérni,akkor még 1 réteg színt viszünk fel és megint U.V.lámpázzuk),Ismételten a Clear gél hordjuk fel,U.V.lámpázzuk. Fixáljuk,majd a körömágybőrét vitaminos olajjal ápoljuk.